Anvelope Vara 205/55R16 91V ECOCONTROL HP - FULDA

DOT: 2017
225.00 Lei
4928
Lipsa stoc

Cantitatea minimă pentru "Anvelope Vara 205/55R16 91V ECOCONTROL HP - FULDA" este 1.

  • Pinterest

Descriere

Echilibru perfect între performanţă, economie de combustibil şi randament kilometric

EcoControl HP vă oferă manevrabilitate de înaltă performanţă şi randament kilometric bun – la un preţ accesibil. Această anvelopă, eficientă din punctul de vedere al consumului de combustibil, oferă capacitate excepţională de frânare pe drumuri ude şi uscate.

Raport excepţional valoare/preţ de la o marcă germană de încredere. Anvelopele Fulda sunt singura alegere pentru cumpărătorul inteligent.
Moştenire şi calitate germană

Înfiinţaţi în oraşul Fulda, Germania, producem anvelope de înaltă calitate încă din anul 1906. Astăzi, Fulda este una dintre cele mai populare mărci de anvelope pentru şoferii germani. Cu peste un secol de inginerie în domeniul anvelopelor, obiectivul nostru a rămas acelaşi: calitate înaltă şi valoare deosebită.

Fiecare anvelopă este proiectată pentru rezultate echilibrate din punctul de vedere al tuturor criteriilor de performanţă importante – de la manevrabilitate şi frânare la eficienţa din punctul de vedere al consumului de combustibil şi randament kilometric. În acest fel, beneficiaţi de performanţă generală în domeniile care contează cel mai mult.

Deplasaţi-vă inteligent, mergeţi mai departe: Filozofia Fulda

Caracteristici

Tip vehicul:
Autoturism

Anvelope turisme

Producator:
FULDA
DOT :
DOT: 2017
Latime:
205
Inaltime:
55
Diametru:
16
Anotimp:
Vara
Indice Sarcina:
91
Indice Viteza:
V
Gama:
MEDIE
Eficienta consum carburant/Rezistenta rulare:
C
Aderenta/Rezistenta Franare:
B
Emisii de Zgomot dB:
70
Zgomot Exterior:
2