225/45R17 94H VIAMAGGIORE Z PLUS XL - PREMIORRI

225/45R17 94H VIAMAGGIORE Z PLUS XL - PREMIORRI
UCRAINA
DOT: 2020
215.00 Lei
13504
Lipsa stoc
  • Pinterest

Descriere

ViaMaggiore Z Plus este o anvelopă nouă, concepută special pentru ierni dure. Modelul este proiectat special pentru o aderența ridicată pe suprafața drumului în toate condițiile meteorologice. Aceasta aderenta se obtine datorită modelului de rulare asimetric în trei părți, compus dintr-un cauciuc inovator cu o compoziție polimerică optimizată care păstrează flexibilitatea benzii de rulare la temperaturi scăzute. Siliciul de iarnă folosit in fabricarea acestei anvelope este special conceput de o mare companie franceză si asigură o aderenta maximă pe zapada si gheata.

Combinația elementelor de rulare asigura în mod constant o performanță bună în condiții de drum variabile. Partea exterioară a benzii de rulare asigură prinderea pe asfalt uscat, partea centrală pe gheață și partea interioară - pe zăpadă. Designul striatilor face anvelopa rezistentă la acvaplanare pe asfalt umed, în timp ce blocurile de rulare sunt ca niște lanțuri antiderapante pe zăpadă.

Noua anvelopă Premiorri absoarbe foarte bine șocurile la impacturile laterale și a îmbunătățit nivelul de confort datorat utilizării de noi materiale în compozitia acesteia.

Premiorri Viamaggiore Z Plus are următoarele caracteristici:

  • lungimea mărită a striatiilor cu muchii mai ascuțite;
  • rigiditate sporită a blocurilor laterale pentru o mai bună stabilitate in viraje și la schimbarea benzii de rulare.

Datorită diferitelor unghiuri de aranjare a marginilor de prindere, trei nervuri longitudinale separate prin caneluri în formă de săgeată înclinate permit pneului să efectueze viraje eficient în diferite situații: în timpul virajelor, accelerării si a frânării.

Caracteristici

Tip vehicul:
Autoturism

Anvelope turisme

Producator:
PREMIORRI
Tara de origine:
UCRAINA
DOT :
DOT: 2020
Latime:
225
Inaltime:
45
Diametru:
17
Anotimp:
Iarna
Indice Sarcina:
94
Indice Viteza:
H
Gama:
BUGET
Eficienta consum carburant/Rezistenta rulare:
D
Aderenta/Rezistenta Franare:
D
Emisii de Zgomot dB:
70
Zgomot Exterior:
B