Livrare si TransportCostul transportului este gratuit, indiferent de numarul anvelopelor si jentilor comandate !
LIVRAREA PRODUSELOR

Magazinul online Ara Grup SRL (anvelopearagrup.ro) comercializeaza anvelope auto si alte produse destinate automobilelor.

Produsele comercializate de noi sunt livrate catre client prin serviciul de curierat rapid .

Comenzile vor fi procesate in ordinea plasarii lor, in limita stocului disponibil. Comenzile plasate sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si predate curierului pana la sfarsitul primei zile lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare.

Sambata si Duminica nu se expediaza marfa. Duminica nu se fac livrari.

Preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate clientilor. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna , la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care apar produsele respective pe stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.

Costul de transport al anvelopelor, jentilor si cel al returului sunt suportate in intregime de noi, dar costul de transport al anvelopelor,jentilor, in cazul returului, (daca este greseala cumparatorului), sunt suportate in intregime de catre cumparator. Produsul poate fi returnat in termen de 30 zile de la data facturarii,.numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.

Costul transportului este gratuit, indiferent de numarul anvelopelor si/sau jentilor comandate, iar transportul lor se face cu firma de transport GLS sau Dragon STAR.

Va multumim pentru intelegere,