Anvelope Vara Dunlop

Anvelopele vara Dunlop sunt create special pentru adevaratii soferi.
Aceia care isi depasesc limitele, care nu renunta niciodata si mai ales care se bucura de pasiunea de a conduce.
Legatura dintre sofer si drum este remarcabila ca urmare a mai multor tehnologii inteligente dezvoltate de-a lungul anilor.Un control sporit si mai multa precizie la curbe inseamna un raspuns mai rapid la rasucirea rotii si mai mult timp de reactie.

Anvelopele vara Dunlop au peste un secol de succes pe piste de curse. Performanta de nivel inalt pe care o ofera anvelopele pe pista a fost transferata pe carosabil pentru autoturisme.
Aceasta dedicare pentru performanta in conducere nu a trecut neobservata. Producatorii importanti de automobile, cum ar fi Porsche, BMW, Mercedes si Audi, isi echipeaza masinile de lux si masinile sportive cu anvelope Dunlop.

Fiecare anvelopa Dunlop este conceputa pentru a oferi o performanta si o manevrabilitate unice, asigurand faptul ca soferii au parte de cea mai mare bucurie din conducerea auto pe orice fel de carosabil si in orice conditii meteo.

Anvelope vara Dunlop Sport Maxx Race ofera aderenta si franare excelente pe carosabil uscat, pe drumuri asfaltate si neasfaltate.
Derivat din tehnologia Dunlop Motorsports, compusul va ofera nivele exceptionale de aderenta si abilitati de franare.

Anvelope vara Dunlop Sport Maxx RT ofera aderenta si performante de franare demne de anvelope de curse pentru un sofat dinamic.

Anvelope vara Dunlop Sport Maxx GT este o anvelopa cu aderenta si viteza de reactie exceptionale pe carosabil uscat, pentru sofatul sportiv, de inalta performanta.

Anvelope vara Dunlop SP Sport Maxx este o anvelopa de curse care ofera maxim de aderenta pentru autovehiculele sport de inalta performanta.

Anvelope vara Dunlop Sport BluResponse contine polimeri derivati din tehnologia de curse si ofera o aderenta excelenta pe carosabil umed si un randament al combustibilului exceptional, datorita rezistentei foarte mici la rulare.

Anvelope vara Dunlop SP Sport FastResponse ofera un feedback exceptional din partea drumului, pentru manevrabilitate usoara pe drumuri umede si uscate.

Anvelope vara Dunlop SP Sport 01 este o anvelopa multi-talentata pentru masini din gama de mijloc si vehicule de lux.

Anvelope vara Dunlop StreetResponse 2 este o noua generatie de anvelope standard de vara care ofera calitatile performante ale Dunlop si le transforma intr-o anvelopa de calitate creata sa intruneasca nevoile masinilor mici.