Anvelopa Vara 195/65R15 91H ENERGY SAVER - MICHELIN

DOT: 2017
258.00 Lei
5476
Lipsa stoc

Cantitatea minimă pentru "Anvelopa Vara 195/65R15 91H ENERGY SAVER - MICHELIN" este 1.

Noi (SC ARA GRUP SRL) vă vom adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul este în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Datele dumneavoastră vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Dacă doriți să eliminați datele dvs. personale, trimiteți un e-mail la adresa vânzări@aragrup.ro

Dacă considerați că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

Adaugă in lista de comparare
 • Pinterest

Descriere

MICHELIN ENERGY SAVER

 • Mai putin carburant consumat

  Economisiti pana la 80 de litri de carburant.
 • In 1992 Michelin a lansat prima generatie de anvelope cu consum redus de carburant, anvelope cunoscute sub numele de "anvelope verzi" datorita inlocuirii partiale a negrului de fum cu silica. Noua generatie de silica folosit pentru MICHELIN Energy Saver inlocuieste aproape in intregime negrul de fum.
 • Randament kilometric crescut

  MICHELIN ENERGY™ Saver dureaza cu 10.000 de kilometri mai mult (2). In plus, o anvelopa cu o durata mai mare de viata inseamna mai putine anvelope de reciclat!
 • Durable Security Compound, noul compus al benzii de rulare, nu contine o concentratie mare de ulei aromatic (in conformitate cu directiva europeana intrata in vigoare din ianuarie 2010).
  Imbunatateste franarea pe carosabil umed, nu doar cand sunt noi dar si atunci cand anvelopa este folosita.
  Pentru a garanta o franare eficienta, Durable Security Compound stabilizeaza rigiditatea benzii de rulare de-a lungul intregii vieti a anvelopei (Brevet Michelin).
 • Siguranta sporita

  Siguranta dumneavoastra constituie una dintre prioritatile MICHELIN.
  Distanta de franare este redusa cu pana la 3 metri pe carosabil umed(3).
 • Procesul exclusiv Michelin permite o combinare simultana a tuturor componentelor benzii de rulare, un control perfect al omogenitatii amestecului si al interactiunilor moleculare intre diferitele ingrediente.
  Performantele cauciucului benzii de rulare sunt, prin urmare, foarte dependente de calitatea combinatiei moleculare a celor 14 ingrediente din care este facut (elastomeri, sulfur, antioxidanti, silica...).
  Efectele silicai 100% si al DSC-ului sunt sporite in comparatie cu un procedeu non-Michelin.

Caracteristici

Tip vehicul:
Autoturism

Anvelope turisme

Producator:
MICHELIN
DOT :
DOT: 2017
Latime:
195
Inaltime:
65
Diametru:
15
Anotimp:
Vara
Indice Sarcina:
91
Indice Viteza:
H
Gama:
PREMIUM
Eficienta consum carburant/Rezistenta rulare:
C
Aderenta/Rezistenta Franare:
A
Emisii de Zgomot dB:
70
Zgomot Exterior:
2

OFERTA SPECIALA!! OFERTA SPECIALA!!