Anvelopa AllSeason SAVA ADAPTO 165/70R14 81T

DOT: 2019
169.00 Lei
11841
Lipsa stoc

Cantitatea minimă pentru "Anvelopa AllSeason SAVA ADAPTO 165/70R14 81T" este 1.

  • Pinterest

Descriere

Adapto

Anvelopa pentru orice vreme, cu performanţă neîntreruptă – pe timp de ploaie, zăpadă sau pe vreme însorită

Pentru şoferii care doresc să evite neplăcerea şi cheltuielile impuse de anvelopele separate pentru vară şi iarnă, am creat anvelopele adapto pentru orice vreme. Anvelopa convenabilă se adaptează la schimbările meteorologice ale anotimpurilor – de la zilele toride de vară, la zăpadă şi gheaţă.

  • Aderenţă pe orice vreme
  • Capacitate superioară de manevrabilitate şi frânare pe parcursul întregului an
  • Rezistenţă la acvaplanare
  • Silenţioase şi confortabile

Parte a grupului Goodyear Dunlop

Compania Goodyear Dunlop Sava Tires este deţinută în totalitate de grupul Goodyear Dunlop şi beneficiază de experienţa tehnică Goodyear. Anvelopele noastre sunt proiectate cu echipamente avansate, sub supravegherea inginerilor de calitate de la Goodyear. Toate anvelopele trebuie să satisfacă standardele stricte de calitate ale Goodyear înainte de ieşirea pe poarta fabricii.

90 de ani de experienţă

Înfiinţată în 1921, Goodyear Dunlop Sava Tires are peste 90 de ani de know-how în domeniul producţiei de anvelope. Astăzi, fabrica noastră modernă din Kranj, Slovenia, produce aproximativ opt milioane de anvelope pe an. Îmbinăm istoria noastră îndelungată cu cea mai bună tehnologie dintre cele mai moderne existente pentru a vă oferi anvelope convenabile care nu fac compromis la calitate.

Garanţia calităţii Sava

Ne angajăm să vă oferim un produs în care puteţi avea încredere. De aceea, fiecare anvelopă beneficiază de Garanţia calităţii Sava, care vă asigură împotriva defectelor de manoperă, materiale şi concepţie. Contactaţi distribuitorul dvs. local pentru termenii şi condiţiile complete ale Garanţiei calităţii Sava în ţara dvs.

Caracteristici

Tip vehicul:
Autoturism

Anvelope turisme

Producator:
SAVA
DOT :
DOT: 2019
Latime:
165
Inaltime:
70
Diametru:
14
Anotimp:
All Season
Indice Sarcina:
81
Indice Viteza:
T
Eficienta consum carburant/Rezistenta rulare:
E
Aderenta/Rezistenta Franare:
E
Emisii de Zgomot dB:
70
Zgomot Exterior:
2